עדכון...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/02/2014 | 14:02 | מאת: מיכל (מהצפון)

שלום לכולן! מי שזוכרת אותי הייתי פה הרבה זמן... רציתי לעדכן שב"ה ביום ראשון לפני שבועיים (2/2) ילדתי בן מדהים!! מאחלת לכולן את כל הטוב שבעולם ולהצליח להגשים את החלום כמה שיותר מהר בע"ה! אוהבת...

21/02/2014 | 14:14 | מאת: שיר

איזו התרגשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ושימחההההההההההההההה תודה תודה על הבשורות הטובותתתתתתתתתתתתת

22/02/2014 | 07:39 | מאת: מטופל"שית

שתזכי לגדל אותו בנחת! המון מזל טוב :-)

22/02/2014 | 23:13 | מאת: נועה

תודה שזכרת לחזור ולעדכן אותנו :-) תהנו מכל שניה!!! שיהיה שבוע נפלא

17/03/2014 | 07:18 | מאת: ג'ן

מיכל זאת את? לקחת אצלי פעם (לפני כמעט שלוש שנים) את כל הכדורים שנשארו שלצערי אז לא הביאו לך את המזל המבוקש? זאת את?! ואווו כמה אני שמחה בשבילך!!!!! אני יודעת כמה עברת ושזה היה כל כך כל כך קשה. תהני מותק מכל רגע, מגיע לך בענק!!!!!

17/03/2014 | 09:47 | מאת: מיכל (מהצפון)

אמאל'ה, זו אני. גרמת לי לבכות... כן... באמת עברתי ה-מ-ו-ן, אבל ב"ה שאני אחרי ואני כל כך מאושרת מאבישי הקטן. כל פעם שאני מסתכלת עליו אני מבינה את גודל הנס שנעשה לי... נשמה, אני מאחלת לך סבב קצר ומהיר להריון קל, בריא ונעים. אוהבת ומעריכה המון, ושוב, תודה עלך התרופות (אמנם לא הביאו לצערי את המזל, אבל בהחלט עזרו וחיממו את הלב...) ד.א. את יודעת שההריון הזה היה בסוף טבעי??

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה