שלום לכל הבנות המקסימות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/02/2014 | 14:56 | מאת: הופ

שלום לכולן , התגעגעתי , המון זמן לא כתבתי ... האמת השתדלתי לעקוב ומידי פעם להיכנס ולבדוק מה שלומכן . אני עם ילד בן 3 וחצי שנולד מהפרייה ומאז בנסיונות להבאת ילד שני שעדיין לא צלחו . לאחר מחשבה מרובה החלטתי לעשות סבב אחרון של טיפולים לפני שאני משלימה עם זה שיהיה לי ילד אחד ... שברוך השם גם זה לא ברור מאליו . מחר יש לי בטא בתקווה גדולה לבטא חיובית . מאחלת לכולכן את האושר הזה ששווה את כל הכאבים גם הנפשיים וגם הפיזיים , שוכחים הכל כשזה כבר קורה . הרבה אהבה וכח לכל הבנות ויש לי כמה זריקות מסוגים שונים לתרום למי שרוצה אנא כתבו לי ואשלח בשמחה .

18/02/2014 | 15:42 | מאת: מטופל"שית

אני זוכרת אותך מפעם :) כשנכנסתי לפורום כבר היית פה בשליטה מלאה :) אני שמחה לשמוע ממך ומאד שמחה שחזרת לניסיון שני. אני זוכרת שכשהייתי במחזור טיפולים לילד הראשון אמרתי לרופא "תן לי רק אחד ולא תראה אותי יותר" כי הייתי בטוחה שאני לא אחזור לילד שני, אבל עם הראשון בא התיאבון ואחרי שנה מצאתי את עצמי במרדף אחרי השני. הדרך בהחלט לא היתה קלה וחשבתי שהגעתי לנחלה כשגיליתי שאני בהריון עם תאומים-אפילו הרגשתי שאלוהים פיצה אותי ונתן לי את המשפחה הגדולה שחלמתי עליה. ובשבוע 13 החלום הזה התנפץ ועברתי הפלה של התאומים, וקמתי מיד על הרגליים למלחמה נוספת...והיום אני בהריון שוב, שבוע 18 שאני מפחדת עליו בכל ליבי ומקווה שאאני יזכה לסוף השמח שלי. אז יקירה - קודם כל שיהיה המון בהצלחה והלוואי שהתוצאה תהיה חיובית, ואם חלילה לא - קחי נשימה, קחי הפסקה, תאגרי כוחות - כי במלחמה שלנו אנחנו מפסיקים רק כאשר אנחנו מנצחות :) מחכים לעדכונים

18/02/2014 | 16:02 | מאת: הופ

הי מטופל"שית , איזה יופי לשמוע שהצלחת גם עם הריון נוסף .... שמרי על עצמך ומקווה לקרוא בקרוב שילדת והכל בסדר. בן זוגי ואני ממש החלטנו שאנחנו לא מנסים יותר אחרי הטיפול האחרון . יש לנו שלושה מוקפאים , ושלושה הוחזרו טריים . במידה וחס וחלילה הטיפול הזה לא הצליח נחזיר את המוקפאים ונקווה לטוב . אבל אני לא מזריקה יותר שום הורמונים וכו' , מעדיפה להיות בריאה וחזקה לילד שלי מאשר את יודעת ...ההורמונים האלה זה לא שיא הבריאות ..... אבל אני מקווה שאבשר מחר שהפעם זה הצליח ...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה