מישי / צמד אתן פה בקהל? מה שלומכן?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/02/2014 | 22:14 | מאת: מטופל"שית

11/02/2014 | 12:45 | מאת: מישי

:) כתבתי למטה מה שלומי מלפני כשבוע... כרגע בין לבין... ממתינה למחזור הבא ואיתו החזרה ראשונה של קפואים. בינתיים בריגרסיה רצינית. איך בכלל הגעתי לפה ומה יכול היה להיות לו רק... זה לא מצב בריא. אני מחפשת טיפול במחיר סביר. למישהי המלצה? לא יכולה לבד יותר כנראה, הנזק גדול מידיי.

11/02/2014 | 16:20 | מאת: קרן

לצערי אין לי המלצות למטפלים, אבל הייתי שואלת בקופת החולים שלך. יש שירותים טובים בקופות, לדעתי גם מיוחדים למטופלות פריון. ואני לגמרי בעד שתמצאי מישהי שאת מרגישה נוח לדבר איתה, שתעזור לך לעבד את החוויה, אבל מצטערת לשמוע שאת עדיין מייסרת את עצמך ב"מה יכול היה להיות לו רק...". לו רק מה? היית עושה ילד לבד לפני כמה שנים ומונעת מעצמך את הקשר המדהים עם בעלך? המועד שבו פגשת אותו הוא הרי ממש לא בשליטתך, ועד כמה שאני מבינה ממש לא בזבזתם זמן בניסיונות כניסה להיריון מהרגע שיכולתם. אז אין לך מה להתחרט, כמו, נניח, מישהי ש"סתם" דחתה את הניסיונות חמש שנים אחרי הנישואים, ואז אוכלת את הלב על זה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה