it is a girl!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/02/2014 | 22:44 | מאת: מטופל"שית

היי בנות, שבוע שעבר היתה הסקירה וגילינו שיש לנו בת :) אז יש בן קטן בבית ועכשיו בת והכל בסדר ברוך השם אז אני מתחילה להתרגש ולהתחבר להריון. רק לפני שבועיים בכלל שמתי לב שהתאריך לידה המשוער יוצא בצורה אירונית על התאריך של ההפלה של התאומית - עצוב ומשמח כאחד. מתפללת בשביל כל אחת מכן לחוות את ההצלחה הזו ובע"ה הריון קל ומשעמם וידיים מלאות :) אוהבת....

11/02/2014 | 12:43 | מאת: מישי

כיף על הבוקר!!! או הצהריים :) מרגש מאוד! המשך כייפי ונטול דאגות!

11/02/2014 | 16:14 | מאת: קרן

האמת שרציתי לשאול אחרי השקיפות אם את יודעת כבר את המין, אבל החלטתי לא לנדנד ושתספרי לנו כשתהיי מוכנה. שמחה לשמוע שאת מתחילה להתחבר להיריון. בטוחה שהכל יהיה מושלם מעכשיו, טפו טפו!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה