ליאתי ל.פ.- מה שלומך?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/02/2014 | 22:37 | מאת: נועה

מחכה לשמוע ממך בשורות נפלאות. מחזיקה לך אצבעות. מקווה שהכל בסדר גמור!!!

12/02/2014 | 13:23 | מאת: ליאת ל.פ

היי נועה איזה חיים ארוכים יהיו לך, בדיוק נכנסתי עכשיו לפורום לראות מה קורה וראיתי את ההודעה שלך, אצלי הכל בסדר ברוך השם מחר אני נכנסת לחודש 9 הכל עבר בסדר עד עכשיו ברוך השם קצת מפחדת מהלידה אבל מאמינה שהכל יעבור בשלום שמחתי לשמוע ממך ולעדכן אותך זה חלום שאני מאחלת לכל אחת ואחת שתזכה להיות אמא ולהרגיש את התנועות של העובר בבטן זה דברים שאין להם שום תחליף בחיים באהבה רבה ליאת ואני כל הזמן מתפללת לכל בנות ישראל שאלוהים יזכה כל אחת כי לכל אחת מגיע הזכות להיות אמא בהצלחה לכל הבנות היקרות שבפורום ושהכל יהיה טוב לכולן ביי ליאת

13/02/2014 | 23:12 | מאת: נועה

ליאתי, את לא יוצאת לי מהראש. היתה לי תחושה שאת כבר צועדת לקראת הלידה... יקירה, אם לא תבקרי שוב לפני, מאחלת לך לידה טובה, ברוכה, מעצימה והעיקר - עם ידיים מלאות בסופה!!! מחזיקה לך עדיין המון המון אצבעות שהכל ימשיך תקין ונפלא ונהדר &&&&&&&&&&&&

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה