המלצה לרופא

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/02/2014 | 16:50 | מאת: אורית

שלום רב, מחפשת המלצה לרופא פוריות בתל אביב. האם מישהי מכירה את דר' גיא גוטמן?

09/02/2014 | 22:33 | מאת: נועה

מדיניות הפורום פה היא לא לתת חוות דעת אישיות על רופאים. נסי בפורום פוריות של תפוז. אנחנו פה בשבילך לתמיכה רגשית מתי שתרצי! בהצלחה!!

10/02/2014 | 22:07 | מאת: מטופל"שית

באופן אישי אני מטופלת של דר' גוטמן ואף נמצאת בהריון בזכותו :) יחד עם זאת אני מסכימה לגמרי עם נועה. לא בהכרח מה שהתאים לי יתאים גם למטופלת אחרת. בבחירת רופא חשוב לבדוק כמה דברים: 1. התמחות והמלצות - חיפוש זריז באינטרנט יעלה מס' המלצות או חווד על הרופא וההתמחות שלו (אתר / תואר וכדומה...) 2. עלויות - האם לוקח עלות לליווי ואם כן כמה והאם זה מתאים לכם כלכלית. 3. חיבור אישי - מה את מחפשת ומה חשוב לך שיהיה ברופא שלך - האם את מחפשת רופא 'חיבוקי' שיחזיק לך את היד או שהיית מקבלת מישהו שהוא יותר קונקרטי ופחות 'לבי דאבי', האם את רוצה מישהו שיעשה את כל התהליך (א'ס, שאיבה, החזרה )או שאת מסתפקת ברופא שמלווה את התהליך בגדול אבל בנוסף אליו יש עוד אנשים בתהליך לדוגמא מישהו אחר שעושה את השאיבה... בקיצור בחירת רופא זה מאד חשוב :) הערה קטנה - דר' גוטמן עזב את תל אביב וקיבל לנהל מרפאה בהוד השרון. סתם לידיעה :) שיהיה המון בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה