DHEA

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/02/2014 | 06:40 | מאת: אישה

שלום אני מעוניינת להתחיל לקחת DHEA עמ להוריד רמות FSH מישהי יודעת היכן רוכשים, ומה המינון המומלץ? תודה רבה :)

05/02/2014 | 11:50 | מאת: מטופל"שית

בכל מקרה ממליצה לפנות לרופא מוסמך בכל מה שקשור לתרופות ומינונים :) מאחלת לך שהות קצרה בכוחותינו :)

07/02/2014 | 14:57 | מאת: בלינקי

בארץ, אפשר לרכוש את זה רק דרך מרשם מיוחד שהרופא שלך צריך לתת לך שאותו את צריכה להעביר לסופר פארם בסניף ירקונים. רק הם רוקחים את זה בארץ וזה עולה מאוד יקר!! בארה"ב לעומת זאת זה ממש זול ונמכר בכל בית מרקחת על המדף...בכל מקרה, אני הייתי מתייעצת עם הרופא שלך לפני שהייתי מתחילה לקחת אותם. בהצלחה!

25/02/2014 | 16:51 | מאת: דוגית

אני קיבלתי מרשם נד"ר חנה קטן- מכינים את התרופה במרקחת של פ"ת- ירקונים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה