תנאים לסיבסוד IVF דרך מכבי ושאלה על IVM

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/01/2014 | 22:20 | מאת: בת 30

שלום לכולם אני בת 30, ואנחנו מנסים מעל שנתיים להרות. ברקע שחלות פולציסטיות+ זרע עם צמיגות גבוהה ומוביליות לא טובה. היינו תקופה מסויימת על הורמונים שלא עשו לי טוב, וא"כ הזרעה באופן פרטי ללא הורמונים (כי לפי הבדיקות דם ומעקב זקיקים יש ביוץ גם בלי הורמונים). מישהי כאן יודעת מה ההנחיות להשתתפות הקופה ב IVF? האם כעת ידרשו ממני לקחת 3 חודשים הורמונים+הזרעה לפני שיאפשרו ללכת על הזרעה? (התייאשתי מהזרעה- הזרע יוצא החוצה מייד אחרי שקמה...). בנוסף- האם הקופה (מכבי, "מכבי שלי") מסבסדת גם טיפולי IVM? בנוסף לזקיק המוביל יש לי כל פעם גם הרבה זקיקים של עד 10 מ"מ, ומעדיפה לא לקחת כדורים.. אם מישהו יודע עלויות IVF/IVM אשמח לדעת (או לא אשמח.. אבל צריכה לדעת..) תודה!! וכמובן בהצלחה לכולן!!

25/01/2014 | 16:57 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה. מאחלת לך שהות קצרצרה איתנו :-) אני באופן אישי בכללית. יחד עם זאת עלות טיפולי פוריות משתנה לא רק בין הקופות אלא גם בבחירת הרופא ... האם הרופא שלך עושה טיפולים דרך הקופה? או שהוא לוקח אותך כפרטי? האם הוא משתמש ביכולות של הקופה כמו ביח ציבורי או מעדיף פרטי? מה כמות ההורמונים שאת תצטרכי להזריק אם בכלל...אצלי לדוגמא שילמתי 600 שח בחודש למדיקל סנטר ( פרטי ) ועוד כ 1000 שח על תרופות והרופא שלי לא לקח כסף לעצמו, חברה שלי לעומתי שילמה 1000 שח לרופא שלה לליווי ועשתה הכל בביח ציבורי ועלה לה עוד קצת תרופות. אז חשוב להבין בעיקר3 דברים - 1. כמות ההורמונים- פרוטוקול הטיפול 2. עלות רופא - פרטי או קופה 3. עלות ביח פרטי או קופה. מאחלת לך המון בהצלחה!!! אנחנו כאן לשאלות נוספות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה