נכשל .. שוב

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

13/01/2014 | 11:47 | מאת: סמנתה

אני מרשה לעצמי לכתוב כאן כי עושה רושם שהפורום מחבק ומעודד וכרגע זה בדיוק מה שאני צריכה , לאחר 5 הזרעות ו 3 סבבים של IVF שלא צלחו .. קצת עצובה וכואבת.. רוצה להתחיל שוב מחדש ואשמח אם ניתן לסייע - זקוקה למונוגון ואם למישיהי יש ערכת מונפור להזרקה זה פשוט מחטים קטנות יותר זה ממש יעזור בתקווה שבסבב הבא הכל יהיה בסדר כיף לקרוא את הכתוב כאן זה מעודד שיש מי ששומע עונה ומחבק תודה לכם

13/01/2014 | 23:56 | מאת: נועה

מצטערת מאד מאד לשמוע על עוד שלילי. שולחת לך ((((((חיבוק)))))) ואומרת לך שבאמת באמת - בסוף זה מצליחה. נשמח לשמוע קצת מה הבעיה, בת כמה, וכמובן בהצלחה במציאת כל מה שאת צריכה! לילה טוב

14/01/2014 | 05:50 | מאת: סמנתה

הי נועה ראשית תודה על החיבוק לפעמים זה מספיק להרגיע את היאוש :), אני בת 41 עם בת אחת מקסימה שרוצה אחים ואחרי שנים של לבד התחלתי לפני שנה וקצת טיפולים, לצערי למרות כמות ההחזרות וטיפולי ה IVF לא הצליח עד עתה. אני מגדלת את בתי לבד ועד עתה הצלחתי בדרך זאת או אחרת להמשיך בטיפולים. אין ממש סיבה ברורה לעין מדוע זה לא מצליח לאור המסרים שאני מקבלת מהרופאים שהכל בסה"כ בסדר ויש תגובה טובה. זה פשוט לא נתפס בנתיים, אבל אני ממשיכה לנסות רק שעתה אני תקועה קצת וזקוקה לעזרה לכן החלטתי לפנות ולבדוק אולי נשאר למשיהי שכבר לא זקוקה מונוגון . התרופה הזאת הכי כבדה בסל לכן פניתי אליכן. אולי זה יקל את הפעם הבאה. אז אשמח אם במקרה יש למישהי.. ואמשיך לנסות. בעז"ה שרק נצליח ונקבל כולנו בשורות טובות :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה