המלצה לרופא מומחה בשרירנים ברחם וטיפול

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/01/2014 | 07:52 | מאת: שיר

שלום בנות. חדשה פה אבל לא יודעת איך להתקדם.. יש לי שרירן ברחם גודל 9 סמ צריכה להחליט מה לעשות איתו.. גרה בצפון. מכירה את אופציות הטיפולים,. מתאימה לטיפול אולטראסונד ממוקד אך מפחדת.. מצד שני יש אפשרות גם לניתוח. לא יודעת לאיזה מומחה לפנות? ואצל מי לעשות את הטיפול? אשמח לשמוע המלצות עדיף בבתי חולים בצפון אבל לא רק .מטעם קופת חולים לאומית ואין לי ביטוח פרטי תודה!!

09/01/2014 | 10:30 | מאת: קרני

אני הייתי בהרבה התיעצוית לגבי הסרת מיומה בגול כמו שלך . אני עברתי ניתוח במחלקה בתל השומר לי זה היה חיצוני לא בתוך הרחם . והמליצו לי בגודל כזה להסיר לפני הריון . הניתוח הצליח ... ממליצה בחום .

09/01/2014 | 10:52 | מאת: שיר

המיומה שלי היא גם כלפי חוץ! רוכבת על הרחם .כמה זמן שיקום מהניתוח? לפרוסקופיה? תופעות לוואי ? מנתח מסויים? אשמח לדעת עוד פרטים.. ושוב תודה לך על השיתוף

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה