ICSI

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/12/2013 | 18:45 | מאת: neta

היי, האם יש פה מישהי שעברה ICSI. אני צריכה לעבור את זה... אני לא יודעת מה ההבדל בין ICSI ל IVF :/

26/12/2013 | 21:47 | מאת: שלי

אני עברתי, בעיקרון זה חלק מתהליך הIVF, רק שאחרי ששאבו את הביציות במקום לתת לזרע לחדור אליהן באופן טבעי, מזריקים את הזרע ישירות לביצית. זה מוריד טיפה את אחוזי ההצלחה של הביצית המופרית להיקלט אבל לפעמים אין ברירה וב"ה יש תוצאות (אני בחודש שישי אחרי ICSI:)) שיהיה לך בהצלחה

28/12/2013 | 00:21 | מאת: Neta

תודה רבה לך שלי (: שאלה נוספת ברשותך, אחרי איזה טיפול נקלטת ובת כמה את? אני פשוט בחורה צעירה, בת 25, ולכ יודעת מה הם סיכויי ההצלחה שלי ואני ממש במתח :/

31/12/2013 | 22:18 | מאת: נועה

שלי הסבירה לך מצויין את עניין ה ICSI. לגבי סיכויים, קשה לומר לך במספרים מדוייקים. אני לא יודעת מה הבעיה שבעקבותיה את עוברת IVF, מה הראו בדיקות שאת ובן זוגן עברו וכו'. באופן כללי, בזכות גילך הצעיר - סיכוייך להצליח מעולים! בהצלחה!

21/01/2014 | 20:48 | מאת: שלי

מצטערת על מענה כ"כ מאוחר, לא הייתי כאן הרבה זמן, נקלטתי אחרי הטיפול השני וחצי (כלומר טיפול אחד הופסק באמצע בגלל ציסטה)אני בת 27 כמו שנועה כתבה לבחורות צעירות יש סיכויים טובים יותר. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה