התאריך המיועד....

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/12/2013 | 12:16 | מאת: מטופל"שית

שכנה שלי ואני היינו יחד בהריון - היא עם בת ואני עם התאומים. ההפרש ביננו היה 4 שבועות והיה ברור לי שאני אלד אותם מוקדם יותר משבוע 40 ולכן תכננו ללדת יחד... לצערי לפני 5 חודשים איבדתי את הריון התאומים שלי:( והנה הזמן עבר והשכנה שלי ילדה לפני שבוע. לא מצליחה לנתק את המחשבה שבימים הקרובים אולי כבר עכשיו הייתי אמורה לחבוק את התאומים שלי...עצוב לי ממש :( למזלי - אני ברת מזל ואני מגיעה לתאריך הזה בהריון שוב (מIVF) ויש טיפה של אור לדעת שזה רק עיכוב קטן בדרך למטרה הגדולה ושבע"ה בעוד כמה חודשים אקבל את המתנה שלי... סופרת את הדקות עד לרגע שבו ארגיש את הנס המהולל הזה להרגיש אותו/ה זז בתוכי ובע"ה לאחר 9 חודשים לחבוק את הדבר (השני) הכי טוב שקרה לי בחיים. תחזיקו לי אצבעות.

24/12/2013 | 20:12 | מאת: מיקי345

שיהיה לך הריון קל ומשעמם!

31/12/2013 | 22:34 | מאת: נועה

יקירתי, טפו טפו טפו כל עכבה לטובה... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה