בחירת רופא (סקר)

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/12/2013 | 20:09 | מאת: מיקי345

היי בנות, רציתי להבין איך בוחרים רופא טוב מה הקריטריונים? המלצות/ הצלחות/ אינטואיציה ? ומתי מחליטים שזהו הגיע הזמן להחליף רופא... אשמח לשמוע את דעתכן.

15/12/2013 | 09:01 | מאת: מטופל"שית

עניתי לך מהפלאפון כבר ביום חמישי אולם אני נכנסת היום ורואה שזה לא קלט את התשובה שלי - מבאס :( בבחירת רופא יש המון המון קריטריונים- כלכלי - האם הוא דרך הקופה או בפרטי זמינות - האם הוא מלווה בכל התהליך או שהוא רק מפקח מלמעלה (האם הוא עושה את השאיבה בפועל?) המלצות - האם הוא מומחה בטיפולי פריון?! והכי חשוב - האם את מתחברת אליו ברמה האישית. בתהליך הזה מאד חשוב לסמוך על הרופא שלך! וכל אחת מאיתנו מחפשת משהו אחר... אני יכולה להגיד לך שהרופא שלי מאד קונקרטי וקצת פחות חיבוקי וזה בסדר מבחינתי כי הוא מאד מקצועי ואני סומכת עליו. מידי פעם הוא מצליח להראות חיבה :)אז זה מאד תלוי בך ומה את מחפשת בתוך התהליך. לגבי מתי מחליפים - אם את מרגישה שהוא לא טוב לך ולא מקצועי זה בהחלט סימן יחד עם זאת חשוב להבין שהתהליך הוא ניסוי ותהייה ולכן צריך לתת לזה קצת זמן ולא להחליף אחרי חודשיים ... במידה ובמשך שנה לא משיגים תוצאה זה זמן טוב להתייעץ עם הרופא שלך. הרבה פעמים הם בעצמם ממליצים להביא זווית ראיה נוספת. שיהיה המון המון בהצלחה :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה