הפרשות בצבע חום

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/12/2013 | 12:13 | מאת: Mimi

שלום, אני כבר 25 יום אחרי החזרת שני עוברים. ו- 10 ימים אחרי הבטא השנייה (שהייתה חיובית). מקבלת תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום. עד היום אני רגילה לקום בבוקר עם הפרשות בצבע לבן. אבל היום ואחרי כאבים יותר חזקים בגב ובבטן במשך הלילה, התעוררתי עם הפרשות יותר כהות, בצבע חום. פחדתי מאוד. החלטתי לא ללכת לעבודה ולנוח בבית. אז חזרתי למיטה לעוד 3 שעות של שינה. עכשיו הכאבים פחתו. אין עוד הפרשות. אבל יותר מרגישה בקור. אז מה זה אומר? האם צריך לפחד? או שזה טבעי? אני מאוד דואגת.

08/12/2013 | 20:27 | מאת: מטופל"שית

הרבה פעמים יש בתחילת הריון הפרשות, יש גם הריונות שמתחילים עם דימום יחד עם זאת ולאור העובדה שאנחנו לא רופאות אני ממליצה בחום ללכת להיבדק. מקסימום בילית שעתיים סתם בקופת חולים העיקר השקט הנפשי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה