שירות קבע וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/12/2013 | 17:10 | מאת: שירה

אני קצינה בקבע, מטופלת בטיפולי פוריות ברפואה ציבורית. אני שוקלת לעבור לרופא פרטי, אולם לא יודעת איך זה עובד מבחינת העלויות. ברור לי שעל הפגישות אני אשלם, אולם לא יודעת מה לגבי כל הבדיקות והטיפולים? האם יש למישהי ידע על כך ויכולה לסייע לי?

08/12/2013 | 11:13 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה ואני מאחלת לך שהות קצרה במחוזותינו. אני חושבת שזה מאד תלוי ברופא הפרטי שתבחרי. אני לדוגמא בסבב טיפולים הראשון שילמתי לרופא הפרטי כסף ולבי"ח הציבורי איתו הוא עובד סכום כולל של 1600 ש"ח בחודש והכל היה דרכם. בסבב הנוכחי שילמתי רק לבי"ח הפרטי שאיתו הרופא שלי עובד וזה עלה לי רק 600 ש"ח בחודש...רוב הרופאים הפרטיים מחזיקים בקליניקות או עובדים עם בי"ח פרטי (מדיקל / אסותא )ולכן בתשלום החודשי תוכלי לעשות את כל הפרוצדורה שם. שיהיה המון בהצלחה :) מחזיקים לך אצבעות לקליטה מהירה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה