רמת lh

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/12/2013 | 12:42 | מאת: משתגעת

היי מה אמורה להיות רמת ה lh שבוע לאחר הזרעה במידה ויש הריון?

07/12/2013 | 16:27 | מאת: מטופל"שית

למיטב ידיעתי הבדיקה הכי אמינה היא בטא ובשלב הזה היא לא צופה הריון... עוד קצת סבלנות ובטח תדעי. מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות.

07/12/2013 | 18:03 | מאת: קרן

גם לא תוך כדי הטיפולים, אבל אגיד לך משהו מאוד חכם שאמרו לי פעם: אם היתה דרך לדעת אם יש היריון לפני הבטא שבועיים אחרי הביוץ, כל הרופאים היו משתמשים בה. לא משגעים אותנו בהמתנה סתם, פשוט שום דבר עד לבטא הזאת לא מנבא באמת הצלחה או כישלון. מחזיקה לך אצבעות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה