מישי יקרה, איך הבטא?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/12/2013 | 13:31 | מאת: שיר

04/12/2013 | 13:49 | מאת: מישי

:/ ירדה לה. זהו. לפחות לא שיחקה איתי יותר מידיי והיא חד משמעית. אפשר להמשיך הלאה. קשה לי. אני כבר זמן רב חיה מתוסכלת מינית ועכשיו גם לזה אני מתגעגעת. עכשיו אני מתה מינית. אני מקווה שזה זמני אבל אני נוטה להספיד את הנעורים שלי לגמרי. זה אשכרה יותר מעציב אותי מהשלילי. שזה לא לשתנה לעולם. שהוא ואני בעלי מקצבים שונים שלעולם לא יתחברו. כמו כן, אני מוכנה עכשיו לקרב ומקווה שלא אצטרך. מקווה שאמצא רופא קשוב שיציע לי פתרונות שונים. מקווה שהוא מוכן לנסות על בסיס טבעי. מה אתן חושבת על בסיס טבעי מול לא טבעי? מקווה להמשיך כמה שיותר מהר קדימה כי שמתי לב שכשאני בתנועה הדכאון לא מטפטף לי כמו שעכשיו. תודה אהובה! על שחשבת עליי!!

04/12/2013 | 13:58 | מאת: שיר

כמו שאמרת, לפחות הבטא לא שיחקה איתך. אצלי בכל פעם שהבטא עצרה מוקדם שמחתי במובן מסוים בהשוואה לזמנים שהבטא שיחקה עלתה לעשרות אלפים ואז צנחה בבום. מתפללת שתתבשרי טוב בקרוב. אחרי הריון כימי בד"כ ההשתרשויות חזקות יותר. לגבי טיפולים טבעיים, בעבר נסתי הרבה ו. . . חוץ מחור בכיס, לא עזר. אבל לא כדאי לשאול אותי, מעניין מה אחרות יגידו, נראה לי שיש סיפורים מוצלחים יותר משלי. את קרובה יותר מתמיד לעובר המושלם, בעזרת השם!

07/12/2013 | 16:24 | מאת: מטופל"שית

שולחת לך חיבוק גדול ((())) מקווה שבקרוב תעלי על הסוס שוב ובפעם הבאה הבשורות יהיו טובות יותר

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה