נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/12/2013 | 20:31 | מאת: Mimi

אני כבר אחרי הבטא השנייה (18 יום אחרי החזרת העוברים). אגב הבטא הכפילה את עצמה. אני עם תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום. מה שמפריע לי הנפיחות המאוד מעצבנת שיש לי בבטן. האם זה טבעי? והאם זה ימשיך להיות כך?

01/12/2013 | 20:48 | מאת: מטופל"שית

בפעם הקודמת הרופא אמר לי שזה בגלל שהשחלות מוגדלות ( בגלל הגירוי ) וגם היום שאני שבוע 6 אני מרגישה שכבר יש לי קצת בטן... ביננו יכול להיות שהבטן היתה שם גם קצת קודם ;-) עכשיו אני יכולה לתרץ אותה כמו שצריך ...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה