כנראה שעוד אטפס קצת על הקירות...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/12/2013 | 16:10 | מאת: מטופל"שית

היי בנות, הייתי היום אצל הרופא בבדיקת א'ס ראשונה...שבוע 6+2 נצפה עובר יחיד, שק הריון, חלבון עוברי וכנראה עובר קטן אבל הוא עדין מתקשה מאד לראות דופק. לטענתו זה פשוט עוד מוקדם :( כ"כ רציתי לחזור הביתה עם תשובה ... הוא אומר שהכל מתקדם בסדר גמור ונראה מצויין...זו רק אני שמשתגעת פה.

01/12/2013 | 18:02 | מאת: מישי

עוד קצת הרבה!!!! זה לא נגמר בבטא הא? .... לא קל. על אחת כמה וכמה למי שמאחריה נסיונות כואבים כאלה או אחרים... כל כך מבינה אותך. כל אחת במקום שלה... אנא נסי לחשוב שיהיה טוב, אנא נסי לחשוב שהפעם זו הפעם. ואני לא אומרת כאן קלישאות. אני בשניה אחת יכולה להתהפך לגמרי ולחשוב שלעולם לא אקלט. אבל אני מניסה את המחשבות האלה הצידה בכח. אגב הבטא עלתה ל 16. זה כימי אני מאמינה אבל לאופר, אמר לחזור ביום רביעי...

01/12/2013 | 18:12 | מאת: שיר

מישי- מי יודע, לפעמים ההתחלה צולעת. נראה לי שיום רבעי יתן לך תשובה יותר ברורה. הלוואי בשורות טובות

01/12/2013 | 21:08 | מאת: מטופל"שית

גם לא זוכרת מתי בהריון הקודם גילו דופק ... אני באמת רוצה להאמין שהפעם זו הפעם המנצחת שלי. אם הוא חושב שזה כימי אז מה הסיבה שהוא רוצה עוד בטא?

01/12/2013 | 21:37 | מאת: מישי

כל כך מבינה אותך!!! לשאלתך- הרופא לא אמר שזה כימי. הוא אמר בפשטות. לא להפסיק לקחת תמיכה ולחזור ביום רביעי כדי לראות אם זה מתפתח או לא. אני יודעת מעשות מקרים של בנות איך זה נגמר. יום 12 בטא 9 יום 15 בטא 16.... :/

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה