מתי להזריק אוביטרל

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/12/2013 | 13:32 | מאת: א'

שלום רב שאלה דחופה לקראת הזרעה!!! אני מנסה להרות באמצעות הזרעה.היום במעקב זקיקים התשובה הראתה 2 זקיקים בצד שמאל בגודל 14 ו 15. הרופאה אמרה להזריק אוביטרל היום בלילה ובשלישי בבוקר לעבור הזרעה... האם זה נשמע הגיוני??? אשמח לתשובות

01/12/2013 | 15:41 | מאת: קרן

אנחנו כאן לא רופאות, וגם שום רופא לא ייתן לך הוראה באינטרנט אבל מסכימה איתך שזה נשמע קצת מוקדם. את מבייצת בדרך כלל על זקיקים קטנים במיוחד? האסטרוגן גבוה במיוחד? לדעתי שווה לשאול את הרופאה לשיקוליה, ולו כדי לוודא שזאת לא טעות. אולי היא שמעה לא נכון את גודל הזקיקים? המזכירה/אחות קראה לך לא נכון את ההנחיות? כבר היו דברים מעולם וטוב שאת עם אצבע על הדופק. אבל אם זאת הנחיית הרופאה, צריך לעשות מה שהיא אומרת ואם את לא סומכת עליה אז להחליף רופא להבא (בתקווה שכמובן לא תצטרכי....)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה