כמה עוברים השתרשו

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/11/2013 | 11:10 | מאת: Mimi

שלום, באיזה שלב ניתן לדעת כמה עוברים השתרשו?

30/11/2013 | 16:45 | מאת: מטופל"שית

שהיא בשבוע 6-7 אפשר כבר לגלות. אני זוכרת שאצלי הוא הסתכל ואמר - אני רואה אחד ונראה לי שאני רואה עוד אחד אבל העל מאד קטן נבדוק בעוד שבוע שוב ... ואחרי שבוע גיליתי שאני עם שלישייה :-)

30/11/2013 | 22:12 | מאת: Mimi

ואווווו כמה מרגש! שיהייה לכולנו בשעה טובה. אגב התקופה הזו אחרי הבטא היא הכי מכניסה בלחץ. אין מה לעשות חוץ מלחכות ולחכות בקוצר רוח. אגב האם האולטרא סאונד הראשונה חייבת להיות בדיוק שבועיים אחרי הבטא השנייה? או שאפשר לדחות או לקרב אותה ביום יומיים. שואלת את זה משיקולים של ימי עבודה. תודה רבה על ההתייחסות המהירה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה