מטפסת על הקירות...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/11/2013 | 20:29 | מאת: מטופל"שית

כבר שבועיים שאני יודעת על ההריון ורק ביום ראשון אס. אני מודה - אני פוחדת בטירוף!!!! מצד אחד לא מרגישה בהריון, חוץ מעייפות הכל רגיל. אפילו הבחילות נעלמו. ומצד שני - מה כבר אמורים להרגיש בשלב הזה....?! ככ רוצה שיהיה לי הריון משעמם! הבדיקה ביום ראשון ב 15:00 ועד אז אני פשוט אטפס לי לאיטי על הקירות ;-)

28/11/2013 | 21:11 | מאת: קרן

אויש, כמה שאני מבינה אותך! האמת שאחרי הטיפול הראשון (עד אז לא הבנתי לעומקו את כל התהליך, וחלק מהחרדות נחסכו ממני....), תמיד מצאתי שההמתנה לבטא היא קלה יחסית. דווקא אחרי בטא חיובית התחילו אצלי הסרטים, קודם של ההכפלות, אחר כך של הדופק, אחר כך המתנה מאולטרה סאונד לאולטרה סאונד. לא קלים חיינו..... אבל יש לי תחושה טובה לגבייך הפעם. ובינתיים בטח לא אשכח את השעה ואטפס (קצת) על הקירות איתך עד ראשון בשלוש....

28/11/2013 | 22:08 | מאת: מטופל"שית

הייתי בטוחה שבהריון השני אני אהיה כבר חסינה :-) ואז הגיע ההריון עם השלישייה ומלא בדיקות ודילול.. ואחרי השקיפות עורפית הרשיתי לעצמי להרגע. האמת שגי מההתחלה התחברתי להריון אבל אז הגיעה ההפלה.... אז עכשיו כולי פחדים! מחפשת סימנים :-) החלטתי לא ללכת לרופא עד שיגיע תורי כדי לתת לגוף לעשות את מה שהוא צריך... באמת שמקווה לטוב. מתפללת לנס שלי.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה