אחרי 4 שנים פתאום הוא אומר שהוא לא רוצה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/11/2013 | 14:50 | מאת: לבד

אף פעם לא כתבתי בפורום הזה. חשבתי שאני יכולה לבד. המשכתי אחרי כל כשלון, במשימתיות החלטית. בשבוע שעבר נכשלתי שוב ונשברתי. התרסקתי והתפרקתי לחתיכות. ובתגובה, בעלי היקר התחיל להתרחק ממני. להעלם. להסתגר. ועכשיו אחרי שבוע שאני מנסה להבין מה קרה לו, הוא אומר שהוא שמח שלא הצלחנו. שהוא לא בטוח בכלל שילדים יעשו לנו טוב. שאולי יש סיבה לכך שאנחנו לא מצליחים, שאולי אנחנו לא צריכים בכלל להיות ביחד. אני לא יודעת מאיפה זה הגיע. הוא שהכי רצה בעולם. הוא שבגלל הרצון שלו אני מרגישה כשלון. מאיפה זה בא. מה עושים עם זה. אם זו

28/11/2013 | 16:45 | מאת: שיר

לבד יקרה, לגברים יש דרך מוזר להתמודד עם קשיים. הם תופסים ריחוק ומשתבללים. קשה להם מאוד לראות ולהתמודד עם אישה סובלת. מאמינה ש כאשר תתאוששי, הוא יחזור אליך. אולי תמצאי איש מקצוע לתמיכה

28/11/2013 | 16:46 | מאת: מישי

28/11/2013 | 20:24 | מאת: מטופל"שית

בתוך המקום הזה של טיפולים יש המון השפעה על המערכת היחסים הזוגית. אני זוכרת שבעלי לא עמד בציפיות, לא הבין, רק כשדיברנו על זה הבנתי ששנינו מסתכלים על הדברים אחרת. ההתמודדות עם הכישלון קשה גם להם ולא רק לנו, תחושת הכישלון והאכזבה היא גם חלק מחייהם והם אף יותר מאיתנו מתקשים עם ההתמודדות. כנראה שהוא הגיע לנקודת השבירה שלו.... תנסי לדבר איתו, לחבק, להבין, ממליצה מאד אולי לחפש איש מקצוע.... תנסי להבין מה הוא צריך בתוך התהליך. לפעמים הדברים נאמרים מעצב ומכעס אל תשפטי אותו. מחזיקים לך אצבעות

02/12/2013 | 19:02 | מאת: אני

אם יש לו ספקות תעשי חושבים התשובה רק אצלך.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה