בנות יקרות חג אורים שמח

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/11/2013 | 15:47 | מאת: ליאת פ.

היי בנות יקרות נועה דורה וכולן זאת ליאת פ. ואצלי הכל בסדר כרגע בחודש שישי והכל תקין ברוך השם אני מאחלת לכל אחת ואחת חג אורים שמח חג של ניסים ונפלאות היום בהדלקת נר ראשון של חנוכה תשארו עוד 2 דקות ליד הנרות ותתפללו ותבקשו את אשר אתן רוצות מאחלת לכן חג שמח מלא אור ושפע אתן בליבי תמיד אני לפעמים נכנסת לאחר להתעדכן ונזכרת בכל השנים ובכל מה שעברתי פשוט מודה כל בוקר לאלוהים שזה נגמר לטובה שוב חג חנוכה שמח בנות יקרות אוהבת ליאת פ.

27/11/2013 | 16:39 | מאת: מישי

מרגש לקרוא כזו שמחה והכרת הטוב! תהני מכל יום, רק אושר ושמחה! חג שמח

08/12/2013 | 22:25 | מאת: נועה

מאחלת לך המשך נפלא, מדהים, תקין, נורמלי. עוד מעט מעט עם ילד בידיים, אמן!!! את אחת הסיבות שנשארתי פה כל כך הרבה שנים :-) נשיקות גדולות.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה