תוצאות בטא

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/11/2013 | 21:19 | מאת: Mimi

שלום, אישה בת 39, מחזור IVF ראשון. עברתי שאיבה ב 11/11/2013. יומים אחרי 14/11/2013 החזירו לי שני עוברים. היום 26/11/2013 כלומר אחרי 12 יום עשיתי בדיקת דם ראשונה והתקבל ערך בטא של 125. בעוד יום אני צריכה לעשות עוד בדיקת בטא. מה זה אומר? על מה מצביע ערך זה? האם זה טוב? האם זה אומר שרק עובר אחד השתרש? אני מאוד לחוצה אודה מאוד על התגובה.

27/11/2013 | 08:46 | מאת: קרן

זאת בטא מצוינת ל-12 יום אחרי ההחזרה, והיא אומרת שאת בהחלט בהיריון! מה שחשוב עכשיו היא שתחזרי שוב על הבדיקה מחר, ב-28 בנובמבר, ותראי שהערך פחות או יותר מכפיל את עצמו. זאת האינדיקציה הטובה ביותר שיכולה להיות בשלב הזה לכך שההיריון מתפתח כמו שצריך. ממליצה לבדוק גם ערכי אסטרוגן ופרוגרסטרון כדי לראות שהתמיכה שלך מספיקה (זה נוגע לפרוגרסטרון, אבל אם כבר נהוג לבדוק גם אסטרוגן). אין דרך לדעת מהבטא כמה עוברים השתרשו. אומרת את זה מניסיון אישי. בהצלחה!!!!

28/11/2013 | 09:15 | מאת: מטופל"שית

איזה בשורות משמחות!!! תעדכני אותנו בהכפלה... מחזיקים לך אצבעות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה