היי בנות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/11/2013 | 12:15 | מאת: מיטל

מישהי מכם יש לה ביטוח בריאות פרטי של הראל מה אתם חושבות על זה

25/11/2013 | 17:36 | מאת: מטופל"שית

בנוסף לביטוח של כללית פלטינום. רוב הזמן הם מקבילים כך שזה סתם בשביל השקט הנפשי ...

25/11/2013 | 22:49 | מאת: בלינקי

...דרך מקום העבודה שלי...הפוליסה שלנו מעולה!! אני מנצלת אותו היטב:-)

26/11/2013 | 09:27 | מאת: מיטל

מה בעצם נותן הביטוח של הראל למי שכבר התחילה טיפולי פוריות

26/11/2013 | 11:52 | מאת: קרן

אין לי ביטוח פרטי אבל הייתי מציעה לבדוק טוב טוב אם הכוונה שלך לנצל אותו לטיפולים, כי בדרך כלל בביטוחים כאלה יש החרגה של "מצבים קיימים" כמו בעיות הפוריות שלכם. וכמובן ששום סוכן לא ינדב לך את המידע הזה, את צריכה בעצם לדרוש (לדעתי בכתב) שיגידו לך אם זה לא מוחרג. זה עשוי להישמע כמו שאלת קיטבג, אבל עם חברות ביטוח אין דבר כזה.... אני אישית חושבת לעשות לנו ביטוח בריאות פרטי בסיסי אבל כבר החלטתי לדחות את זה עד אחרי הלידה, מתוך הנחה/הבנה שזה כבר לא יעזור לי לעניינים האלה (ואין לי כרגע דקה לנשום לברר בעניין)

26/11/2013 | 20:59 | מאת: בלינקי

לי הוא נותן החזרים של עד 15,000 ש"ח לכל מחזור של טיפולים, עד 5 מחזורים בסה"כ. אני מעולם לא מגיעה לסכומים האלה...הטיפול עצמו (שאיבה+החזרה) עולה לי רק 100 ש"ח כי יש לי ביטוח שיא במאוחדת כך שלמעשה רק התרופות עולות לי, אבל במקסימום הגעתי ל-2000 ש"ח..בטח לא 15,000 ש"ח. שוב - זה נורא תלוי בפוליסה עצמה שעושים.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה