ביטא אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/11/2013 | 23:12 | מאת: לין

היי ב 25\10 היה לי החזרת עוברים ,עשיתי בדיקת דם אחרי 14 ימים והבדיקה עם ביטא של קטן מ 5 , לא קיבלתי מחזור ואחרי 5 ימים עשיתי עוד בדיקת דם והתוצאה חיובית! הביטא 70 אחרי 4 ימים עשיתי עוד בדיקה והביטא 215 ! איך יתכן שהבדיקה הראשונה שלילית ואחרי זמן קטן חיובית? האם התקדמות מספר הביטא נחשבת לאיטית? מהו שבוע ההריון?האם ערך הביטא מעיד על הריון תקין? (למרות שאיכות העוברים שהוחרו הייתה בינונית!) אשמח לקבל תשובות תודה

15/11/2013 | 15:07 | מאת: מטופל"שית

איזו התרגשות! פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה :-) על פניו יש הכפלות אומנם לא כמצופה אבל עדין הכפלות... חייבת להגיד שיש לי בבית ילד מקסים מביצית באיכות בינונית כך שזה לא מה שצריך להדאיג אותך... האם שוחחת עם הרופא? מה התובנות שלו במקרה זה? כולי תפילה להריון תקין ומשעמם ובעה לידיים מלאות בעוד 9 חודשים

18/11/2013 | 10:59 | מאת: מיקה

היי לין , ממש אותו מקרה , החזרה של מוקפא ב29.09 בדיקת דם שלילית איחור במחזור אחרי שבוע ויומיים בדיקת דם 788 .. עכשיו ב"ה שבוע תשיעי , במחלקה לא האמינו זה אומר שיש ניסים וכנראה הקטנטנים היו ממש עקשנים :-) שימשיך תקין וקל!

20/11/2013 | 13:11 | מאת: לין(חדשה פה)

האם זה ההחזרה הראשונה שלכן? ומשש מעודד לשמוע שבסופו של דבר זה מצליח ..

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה