שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/11/2013 | 00:12 | מאת: רינת

היום עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון והתוצאה יצאה 11 אז הייתי בהריון איך זה יכול להיות שקיבלתי באותו יום של הבדיקה מחזור בלילה

14/11/2013 | 11:46 | מאת: שיר

נראה לי שזה נמוך מאוד זה נקרא הריון כימי וטוב שנפל. יהיה לך מחזור רגיל אולי מעט יותר כבד מהרגיל. . .. אם הייתי מחכה יום, יכולת לא לדעת שאת בהריון. . .

14/11/2013 | 12:45 | מאת: רינת

מה זה הריון כימי

14/11/2013 | 14:31 | מאת: קרן

אני מבינה שמדובר בהריון ספונטני, לא מטיפולים? הריון כימי הוא הריון שמזוהה רק בבדיקת דם, בדרך כלל בבטא נמוכה, או לפעמים בבדיקת הריון ביתית, אבל נופל מיד ולא מגיע בכלל לשלב של שק הריון. במקרים רבים מאוד האשה אפילו לא יודעת שהיתה בהריון ויש לה פשוט איחור קל במחזור. מסכימה עם שיר שיש סיכוי גבוה שזה מה שהיה כאן, אבל זה עדיין לא בטוח, ואישית הייתי חוזרת על הבטא עוד פעם אחת לראות שהיא לא עולה בכל זאת - באופן תקין או לא תקין. יש גם סיכוי, אם כי פחות סביר אני מניחה, שתפסת את ההריון בשלב מאוד מאוד מוקדם, ויש לך דימום שאיננו מחזור. יש הריונות שמתחילים בדימומים. ואם זה בכל זאת הריון כימי, רק תדעי שיש שאומרים שזה מגביר את הסיכוי לקליטה בחודש הבא או זה שאחריו, אז מאחלת לך הצלחה במהירות.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה