הכתמות לא ברורות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/11/2013 | 21:12 | מאת: יעל

שלום לכן, אני אחרי החזרה של עובר קפוא שלא צלחה. בסיבוב הזה הייתי עם תמיכה של אספרין וקלקסן. ברגע שקיבלתי מחזור הפסקתי עם הקלקסאן, ושבוע אחרי זה גם עם האספרין. בדרך כלל המחזור שלי 4 ימים וזהו. הפעם הוא היה 4 ימים ומאז הכתמות שאומנם הולכות ופוחתות אבל גם היום 9 ימים אחרי תחילת המחזור יש עדין הכתמות? האם למישהי קרה? האם זה יכול להיות קשור למדללים? הרופא כמובן לא מתרגש....ככה הם לא מתרגשים תודה

05/11/2013 | 10:10 | מאת: נועה

מאד קשור למדללי הדם. גם אספירין וגם קלקסן לא יעזרו לרירית חדשה להבנות להקרש טוב. תני לגוף את הזמן לנקות את עצמו והכל יחזור למקומו בשלום! בהצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה