היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/10/2013 | 13:30 | מאת: מיטל

מה נשמע ? הכל בסדר ? אצלי לא כל כך אימא שלי מתווכחת איתי ואמרה לי שהיא לא תעזור לי ולבעלי לממן את טיפולי הפוריות ההתלבטות שלי היא בין זיידמן שעולה 750 שקל לשי אליצור שעולה 1300 שקל ולא נמצא הרבה בארץ

30/10/2013 | 18:54 | מאת: מטופל"שית

אני מקווה שזה בסדר מבחינתך... בבחירת רופא מטפל יש ככ הרבה שיקולים - כלכלי / אישי / מקצועי ... תנסי לאסוף את כל מכלול השיקולים ולבחור את מה שהכי מתאים לך. באיזה קופת חולים את? האם בדקת מי הרופאים הפרטיים שתוכלי לקבל דרך הקופה? אני יכולה להגיד לך מניסיון שבסבב טיפולים הראשון הייתי מאד תמימה ומוכנה לשלם כל שקל ולצערי די ניצלו את זה ואילו היום אני בסבב ב' עם רופא פרטי מקסים שאני מאד אוהבת שעולה לי 600 ש"ח (וגם זה רק על תשלום למדיקל סנטר) בהצלחה!

30/10/2013 | 21:00 | מאת: בלינקי

אבל למה בכלל חייבים ללכת לרופא פרטי??? אני טופלתי לפני שלוש שנים וגם כיום ע"י רופא מקסים, סופר מקצועי, סופר סבלני שנותן לי הרגשה שהוא "שותף" שלי לתהליך ואני לא עוד פציינטית שלו...והוא מקופת חולים ולא פרטי! אני לא חושבת שיש מישהו שיש לו איזשהי נוסחת קסם (לצערי הרב)...ועוד משהו שחשוב בעיניי בבחירת רופא זה שהוא יהיה זמין עבורך כל הזמן (בטלפון או ב-sms) שזה מסתבר לא מובן מאליו!! שמעתי כבר סיפור של חברה שטופלה אצל אחד מהרופאים המוכרים באופן פרטי (ושילמה לו ים כסף כמובן)וכשהיא מאוד היתה צריכה אותו באיזשהו שלב (סוג של מקרה חירום) הוא בדיוק היה בחו"ל ולא זמין!! הרופא שלי, גם כשהוא בחו"ל (פרטי או ענייני עבודה) הוא תמיד, תמיד ענה לי בזמן אפס! אבל אם כבר השיקול שלך הוא בן זיידמן ולבין אליצור שאני לא מכירה באופן אישי אף אחד מהם, הייתי הולכת על זה שנמצא יותר בארץ...כשמתחילים טיפולי הפריה, השבועיים הראשונים הם מאוד צפופים מבחינת הבדיקות וכו' והקשר עם הרופא הוא כמעט על בסיס יומי...ולכן חשוב בעיניי שהוא יהיה מאוד זמין. בהצלחה!

31/10/2013 | 07:58 | מאת: מיטל

באיזה קופה את

31/10/2013 | 08:06 | מאת: מיטל

מי הרופא שמטפל בך

31/10/2013 | 23:56 | מאת: נועה

את זוכרת שפעם כתבתי לך שכדאי לך לבדוק את מרפאת רמת הח"יל אבל לא בפרטי? ארבעת מנהלי המרפאה הם שווים ביותר כל אחד (וגם זיידמן אחד מהם). לא תצטרכי לשלם כל כך הרבה כסף ואני בטוחה שהם יוכלו לעזור לך גם במסגרת ציבורית. בהצלחה!!!

01/11/2013 | 07:27 | מאת: מטופל"שית

01/11/2013 | 07:29 | מאת: מטופל"שית

ממליצה עליו בחום. הוא מקצועי, אמין, פחות מתנחמד למרות שתמיד בסוף הוא אומר לי בואי חיבוק :-)

01/11/2013 | 16:13 | מאת: מיטל

עם קורה משהו בשישי שבת מי מהם אמור לתת לי תשובה

05/11/2013 | 09:53 | מאת: נועה

24 שעות ביממה אם צריך. תמיד יש טלפון חרום או אחיות למקרה הצורך.

01/11/2013 | 16:24 | מאת: מטופל"שית

יודעת שב מדיקל הם נותנים מענה גם בשישי ושבת. אבל אני בטוחה שגם בציבורי יש פתרונות. לא ישאירו מטופלת במצב של חוסר ידע... את גם תלמדי ותראי שזה משהו שדי אפשר לצפות ובדרכ שלוקחים רופא הוא מכין אותך לפרוטוקול

04/11/2013 | 19:27 | מאת: מיטל

דרך מי פנית אליו דרך מדיקל אודרך המרפאה שלו

05/11/2013 | 10:58 | מאת: מיטל

תודה על ההמלצה והעצה הטובה בסוף

05/11/2013 | 11:48 | מאת: מיטל

כדי להגיע אליו קבעת פגישת יעוץ במדיקל או בקליניקה שלו

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה