דחוף!!! מתוסכלת!!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/10/2013 | 19:44 | מאת: neta

היי בנות, שלום לכולם, אני חדשה פה.. אני ובעלי היינו היום אצל רופא פוריות והוא המליץ לנו להתחיל טיפולי הפריית מבחנה זאת בגלל שאיכות הזרע של בעלי חלשה. אצלי אין כל בעיה ב"ה. הפחד הגדול שלי זה התרופות. הבנתי שיכול להיות שיזריקו לי הורמונים – מה זה אומר? מישהי גם עברה את זה? הייתי שמחה לשמוע על תופעות הלוואי – האם יהיו בחילות, השמנה, נפיחות בפנים?? אני בלחץ. אשמח לשמוע מכן...

24/10/2013 | 18:23 | מאת: מטופל'שית

יש מספר סוגים של פרוטוקולי טיפול בכל מה שקשור לפוריות. בדרכ בהפריות חוץ גופיות גם אם אין בעיה אצל האישה נותנים לה טיפול הורמונאלי בשביל לעודד את הגוף ליותר זקיקים שיהיה יותר מה לשאוב, יותר הפריות ובכך להגדיל את הסיכוי לביציות איכותיות יותר שיקלטו להריון בעה. רוב העידוד הורמונאלי מתבצע עי זריקות ומפה זה כבר די אינדבדואלי בתחושות שכן עבור אחת זה סביל ועבור אחרת זה כואב. וגם המינון משתנה . חשוב להבין מה סוג הפרוטוקול שהרופא ממליץ עליו ולקרוא קצת באינטרנט מהו תהליך של הפריית מבחנה כדי להפיג את אי הוודאות. תהיי חזקה המתנה בסוף הדרך בהחלט שווה את זה :-) ואנחנו כאן בשבילך לכל שאלה ....

25/10/2013 | 14:27 | מאת: שיר

רק להגיד תודה על עבודת הקודש . . .

26/10/2013 | 08:13 | מאת: נטע

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה