אתן כאלה אהובות ויקרות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

17/10/2013 | 22:37 | מאת: מישי

וואו בנות התגעגעתי אליכן.... הייתי המון זמן באלם ולא כתבתי בכלל בשום מקום.... אתן מאמינות שאני כבר מסיימת מסלול דמה לקראת תרומה? אחרי הפגישות והייעוצים, אחרי קריאות של שעות על גבי שעות בפורומים המתאימים, שיחות עם בנות, אחיות, מדקרות ורופאים, לילות רבים ללא שינה, המון בכי, מחלה מדומה שהשתלטה עליי (כנראה קוראים לה דכאוןן).... אחרי כל זה , הלכנו על זה. בזכות בעלי הייתי אומרת. בזכות הכח שלו להחזיק את הפירורים שלי, לעמוד בהתפרצויות שלי, בבכי שלי, בדכדוך ובעייפות... ולהזכיר לי שהולכים רק קדימה ולא אחורה... וגם בזכות האומץ שלו לקחת את ההלוואה הכי גדולה שלקח עד כה... בלי להגיד לי מראש אפילו, רק כי לילה לפני כן כמעט קרסתי כי הגיע יום התשלום וכסף איין.... בקשר למחלה המדומה רציתי לספר שהיו לי (ועדיין יש אך הרבה פחות) חולשה, זרמים ועקצוצים בכל הגוף, עייפות בלתי נסבלת וכבדות. לא יכלתי להרים את הגוף שלי מהמיטה, לא יכלתי לסדר את השיער הידיים היו צונחות לי. הייתי אצל חמישה מומחים שונים, אצל אנדוקרינולוג שמצא דלקת בבלוטת התריס ולקינוח אצל הנוירולוגית שפסקה שאני בדכאון. הרבה חשבתי וחקרתי וחפרתי, ובסוף את התרופה שרשמה לא לקחתי.... כיום בחודש אחר כך, יש שיפור... והדלקת בבלוטה עברה. עדיין מאוד מאוד עייפה, יש כבדות וחולשה אך לא אותו דבר כמו קודם. אני גם אוכלת יפה, שרה, צוחקת. יש שיפור. ובקשר לדבר החשוב ביותר- לקחנו הלוואה מפלצתית מהבנק שמוקדשת לטיפול שלנו.... הטיפול כולל הנסיעות יעלה לנו בערך 50000 שח. אפשר להתעלף עכשיו. בכל מקרה. כרגיל הלוך ושוב לבדיקות, הרבה טלפונים, הרבה כאבי בטן, כרגיל. בסופו של דבר אנו ניסע יחד בעוד כחודש, שנינו. היום סוף סוף בחרתי מסלול (תורמת מלאה) זה נותן לי בטחון שיהיו עוד מוקפאים אם חס וחלילה נחזור רק שנינו.... אני חיה ברכבת הרים רגשית. בוכה מלא אם כי לא כמו קודם, מדברת בסטקטו עצבני (אולי בגלל ההורמונים?), לפעמים אופטימית, לפעמים באבל, לפעמים אומרת תודה, לפעמים מרחמת על עצמי עד כאב... מקווה שיגיע אושר שישכיח את כל זה. פפפפפפפפפ........... קשה. נתקלתי באנשים מדהימים שמושיטים לי יד, כמוכן כאן, שנותנים מידע חיוני כל כך לגבי הנסיעה המלחיצה, שמספקים תמיכה רגשית ללא כל תמורה. אני נדהמת מהמלאכים האלו. יש לי בעיה קשה של שליטה ו"מה אם, מה אם ומה אם?" וזה קשה!!! "לבחור" תורמת?!?! מלאה, מסלול רגיל, מסלול עם פיצוי? מה קורה? היה כל כך קשה לבחור בכל שלב ושלב... אבל לאט לאט עם המון עזרה הדרך מתבהרת... לפעמים עדיין מופיע הכאב על טיפולי הפוריות שמעולם לא ניתן לי לעשות, אבל אין לי לאן לקחת את זה. הנה אנו כאן וזה מה שיש. כמעט הרוב המוחלט של הבנות בתכנית תרומת ביצית טוענות שהן מאוד מתחרטות על הזמן שהן לא החליטו מה לעשות, התאבלו, או לא לקחו את עצת הרופאים. אנחנו בעצם, בדיוק שנה לאחר הביקור הראשון אצל מומחה פוריות, נעלה על המטוס לעבר עתידנו... זהו.... התרגשתי מאוד שחיפשתן אותי. אפשר איזה שרשור היי ועדכונים קלים פה? אוהבת מישי

17/10/2013 | 23:09 | מאת: מישי

להתנחם במשהו אז הגוף שלי מגיב יפה מאוד לטיפולים טפו טפו ופיתח רירית יפיפייה תלת שכבתית סטייל מלון חמישה כוכבים. וחוץ מזה הכל תקין, בריא ויפה.

19/10/2013 | 18:33 | מאת: שיר

18/10/2013 | 06:44 | מאת: שיר

מישי יקרה, אין לך מושג כמה דאגתי לך. נכנסתי כל יום! מס פעמים ביום! רק כדי לבדוק מה איתך. הבוקר נכנסתי וכבר לא האמנתי שאראה תגובה שלך. . . לגבי המחלה המדומה, לצערי, גם אני חוויתי לפני מס שנים בדיוק את אותן התופעות שתארת בעקבות מחלה קשה של האדם הכי יקר לי. לגבי הכסף, בבקשה אל תצטערי, לפעמים (מנסיון) מוצאים סכומי כסף אדירים (יותר מהסכום שנקבת) על הוצאות בריאותיות. ב"ה ב"ה שההוצאה היא על הדבר הכי שמח שקיים בעולם ולא על בעיות בריאות. זה שווה כל שקל (ואני כ"כ יכולה להזדהות ולחוות את תחושותיך אבל נסיון של פחד מוות- הוא גם נוראי).בנוסף- בורא העולם זיכה אותך בבעל הכי מדהיםםםםםםםםם שקיים בעולם וזה ממש לא ברור מאליו.מתפללת שבעזרת ה' תעברי את התהליך הכי בקלות, בשמחה, ברוגע ועם ידיים מלאות, והעיקר- בבריאות. בהערכה רבה רבה,ובתפילות. . . שיר

18/10/2013 | 09:43 | מאת: מישי

דמעות וחיוך... תודה רבה יקרה אחת... צודקת בהחלט לגבי ההוצאה ומטרתה... חשבתי הרבה על הפחד האדיר שאחז בי כשאיבחנתי את עצמי באינטרנט ( ממש יופי של רעיון אגב) יחסית למה שחרדתי שיש לי, טיפולים ותרומה הם פיקניק ומותרות והחלטתי שזה נשלח לי משמיים כדי שאבין שלא קרה לי שום דבר נורא... חיממת לי כל כך את הלב באהבה מישי

20/10/2013 | 13:11 | מאת: קרן

כל כך שמחה שאת שוב פה איתנו! ממש התגעגעתי! ודאגתי... בטוחה בטוחה בטוחה שקיבלתם את הצעד הנכון. החרטה הכי נפוצה אצל נשים שנמצאות במסלול לתרומת ביצית היא על הזמן הרב שהן ביזבזו לפני כן, ומכל מה שהצלחתי להבין נראה שאצלך המצב חד-משמעי. לצערנו, אבל גם יש בזה הקלה מסוימת כשמכירים בכך. ואני לא חושבת שמוצדק לומר שלא ניסית טיפולים, כי הרי ניסית הורמונים פעם-פעמיים והגוף לא הגיב בכלל, לא? זאת בדיוק התגובה הבעייתית הצפויה מבעלות FSH גבוה כל כך. אם בא לך, ורק אם בא לך, רוצה לשתף אותנו בהבדלים בין "מסלול תרומה מלאה", חלקי, וכו'? אני לא מבינה בזה. מחזיקה לכם אצבעות להצלחה על הפעם הראשונה, ועוד אחד או שניים לעתיד. אמן &&&

20/10/2013 | 21:33 | מאת: נועה

בהצלחה גדולה גדולה גדולה!!! עשית צעדי ענק, גוליית! לא יאומן איפה את עכשיו ואיפה היית כשהצטרפת אלינו! כל כך שמחה שהגעת עד הלום, מאחלת לך מכל ליבי הצלחה א-ד-י-ר-ה!!!! ובבקשה, אל תעלמי לנו לכל כך הרבה זמן פעם הבאה?? אצבעות במחץ מעוכות &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

20/10/2013 | 12:51 | מאת: מאמינה בטבעי

כאחת שרצתה לנסות טיפול פוריות אבל ממש ממש פחדה, חיפשתי את כל האלטרנטיבות שיש כדי לא לעשות טיפול פוריות רגיל. בסוף מצאתי בבית מרקחת רינה-פארם בירושלים טיפול טבעי לפוריות (אחרי המלצה של חברה) לא להאמין אבל אחרי 3 חודשים ויש תוצאות! מאוד הייתי ממליצה למי שרוצה טיפול פוריות ויודעת שהיא תוציא המון כסף, לנסות קודם את הטיפול שאני ניסיתי ובעזרת ה' שתיעזר כמוני. יש להם אתר באינטרנט ואפשר להתייעץ בחינם במייל או בטלפון.

20/10/2013 | 14:02 | מאת: שרית

מישי יקרה, אז קודם כל כל הכבוד לך שידעת לבחור לעצמך בעל מדהים כל כך שיהיה חבר אמיתי ופרטנר שאפשר לסמוך עליו שתמיד יהיה שם בשבילך. ושנית ממש שמחה לשמוע שיש שיפור במצב הרוח וממש מרגישים את ההתרגשות שלכם לקראת הנסיעה וכל התהליך... :-) אני מאחלת לך שההלוואה הזו היא כסף של ברכה שיניב לכם כל כך הרבה אושר בקלות ולכן גם ההלוואה הזו תסגר בקלות. ואני גם מאחלת לך להיות שלמה עם עצמך ומאושרת כבר עכשיו (גם בעל כזה וגם 50 אלף שקל ביד- את ממש מליינית!!!) תודה לך על השיתוף המרגש ושיהיה לך הכי בהצלחה בעולם שרית

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה