מחפשת סיפורי הצלחה עם בלסטוציסטיים בינוניים...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/10/2013 | 10:11 | מאת: tara

היי, IVF ראשון שלי. שאבו לי 24 (!) ביציות לפני 5 ימים, מתוכם הופרו 18, ו-13 שרדו עד היום. עד עכשיו, לא נשמע רע בכלל, נכון..? הבעיה היא שרק 2 הגיעו להיות בלסטוציסטיים היום, וגם הם באיכות בינונית. הם אלה שהוחזרו היום. את ה-11 הנותרים הם ינסו לגדל עד מחר, אבל אמרו שסיכוי קלוש שהם יחזיקו מעמד ויהיו מספיק טובים להקפאה. מבאס לאללה... רציתי לשמוע סיפורי עידוד :-) יש מישהי בגיל שלי (עוד שניה 40) עם סיפור דומה (בלסטוטוציסטים בינוניים) שהצליח למרות הכל?

07/10/2013 | 21:30 | מאת: נועה

תחילתו בבלסטוציסט אחד ויחיד שנשאר מ 33 ביציות/28 הפריות והוא יחיד הסגולה שעכשיו ישן לו בשלווה במיטתנו... יקירה, צריך רק אחד, אחת, שידעו לעשות את העבודה. אני יודעת שלפעמים זה מאכזב כשיש כל כך הרבה ביציות והפריות וכמעט כלום לא נשאר. אבל מנסיון שלי, עם הרבה גירויי יתר, זה קורה הרבה פעמים, כי הביציות לא מספיקות להבשיל בכמות כזו ולכן העוברים לא תמיד שורדים. זה שהצליחו לגדל אצלך את העוברים לשלב הבלסטוציסט - זה נפלא, ושבגילך הפקת כל כך הרבה תוצרת - עוד יותר מעולה. מחזיקה לך אצבעות שהפעם יהיה בינגו וגמרנו. לילה טוב!

08/10/2013 | 07:59 | מאת: tara

איזה מלכה את, נועה, תודה על העידוד! מקווה שלפחות אחד מהשניים יעשה את העבודה...

21/10/2013 | 18:06 | מאת: tara

טוב, זה ממש ממש ממש מוקדם, אבל חשבתי לעדכן, כי נראה לי שתמיד כיף לשמוע סיפורים אופטימיים :-) אז יום חמישי שעבר (לפני 4 ימים), 10 ימים אחרי החזרת שני בלסטוציסטים "בינוניים" שבמעבדה די ליכלכו עליהם ;-/ לא התאפקתי ועשיתי בטא במרפאה שלי למרות שביחידת IVF אמרו לי לבדוק רק ביום ה-14 (כלומר, היום). יצאה לי בטא 250!!! ואז בשבת בבוקר פתאום היה לי דימום קטן, אבל מלחיץ, שאמנם נפסק ממש מהר אבל בכל זאת... אז אתמול, יום ראשון על הבוקר, התייצבתי ביחידה לעוד בדיקת בטא. חיכיתי (בקושי רב מאוד!) עד שתיים בצהריים, שאז הם מחזירים תשובות, ואז קיבלתי... 900!!! אז זהו, אין להם יותר כוח אליי, אז הם לקחו לעצמם חופש של שבועיים וחצי, שאז אמרו לי לחזור בשביל אולטראסאונד ראשון :-)))

23/10/2013 | 10:28 | מאת: קרן

מזל טוב! איזה כיף שהספקתי לראות את המסר שלך לפני שאני יוצאת מהבית! מחכים לעוד עדכונים &&&&

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה