ליאתי שבוע טוב

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/10/2013 | 22:30 | מאת: נועה

סתם רוצה לשמוע עוד עדכון שהכל בסדר איתכם! לילה טוב :-)

07/10/2013 | 08:33 | מאת: ליאת פ.

היי נועה יקריתי ולכל הבנות היקרות לי מאוד אצלי הכל בסדר אני מתחילה תכף חודש חמישי הזמן טס אני ובעלי ממש בחלום ומאחלת לכל אחת ואחת לחוות את החוויה המדהימה הזאת אנחנו כל יום קמים עם חיוך ומבחינתנו אין יותר בעיות בעולם ממש כיף, (לא נעים לי כל כך לדבר על זה כאן אבל אני בהתרגשות שיא וממש בחלום ושמחה כל בוקר שאני קמה) היינו בסקירה ראשונה ויש לנו בת יפה יפה בנות המסר שלי לא להתייאש בסוף זה יגיע לכל אחת ואחת כל יום שישי אני מברכת אתכן בנות יקרות בנרות שבת ומאחלת לכל אשה בישראל לקבל את המגיע לה במהרה אני בטוחה שלכל אחת מגיע ויגיע לא להתייאש זה המסר הכי חשוב תמיד להמשיך ולדעת שתמיד יש מה לעשות מי כמוני יודעת אז שיהיה לכן המשך יום מקסים שלכן ליאת מבטיחה לעדכן למרות כל התופעות שיש בהריון וכמה פעמים שהייתי בבית חולים מרוב הקאות אני מקבלת את הכל באהבה ולא מתלוננת אפילו לרגע מודה לאלוהים כל בוקר על הדבר המדהים הזה כי זה דבר שכל חיי חלמתי על זה ועל כל הדמעות שהורדתי במשך חיי אחרי כל טיפול וטיפול שאני נזכרת בזה אז איך יהיה לי את האומץ להתלונן בכלל נראה לי הזוי בקיצור אוהבת אוהבת אוהבת ואתן בליבי תמיד יום דבש ליאת פ.

07/10/2013 | 21:27 | מאת: נועה

כל כך כל כך שמחה לקרוא את העדכונים המשמחים שלך! טפוווווווווווווווווו טפוווווווווווווו טפוווווווווווווווווו שרק ימשיך בריא ותקין ויסתיים במועדו בידיים מלאות. נשיקות ותבואי מדי פעם לבקר!

17/10/2013 | 22:40 | מאת: מישי

אני מתמוגגת מהאושר שלך, מהכרת הטוב שלך ומהמתנה הענקית והכל כך ראויה שקיבלת, וכמובן מהברכות היפות! תודה ושתמשיכי לחייך!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה