גודל עובר ורופא מעצבן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/09/2013 | 09:29 | מאת: שלי

הבוקר הלכתי לבצע את האולטראסאונד האחרון לפני שאני עוברת לקופה. אלא שהדברים לא עובדים לפי התוכנית. הרופא הקבוע שלי היה צריך לצאת ותקעו לי אחד שכבר היו לי חששות לגביו. שעה עד שהוא הסתדר עם המכשיר ומצא את העובר. ב"ה יש דופק והעובר גדל אבל אז הוא טען שהוא קטן ב2 מ"מ ממה שרצוי ושזה אולי בגלל שהוא דבוק לדופן ושאני אבוא עוד שבוע. לשאלותי החרדתיות הוא השיב בקוצר רוח שתבואי נראה והלך (מיהר - לא אהב שהרופא הבכיר הל ך וותקע אותו עם האולטראסאונד) קיצר עצבנית ברמות. מישהי פה בעלת ניסיון בנושא עוברים קטנים בתחילת הריון?

23/09/2013 | 13:03 | מאת: שלי

העובר בתחילת שבוע 7 דופק תקין גודל 6.9 מ"מ שזה תקין לעובר בגילו אבל... לפני שבוע היה אולטראסאונד ראשון שם הגודל שלו היה 4.2 מ"מ שמתאים לשבוע 6+3 ועכשיו הוא צריך להיות בגודל שבין 7 ל7.3 מ"מ מה שאומר שחסר לו מ"מ או שניים לקצב גדילה תקין הוא רשם שהוא בשבוע 6+6 (שלושה ימים מפעם קודמת ולא שבוע) הוא אמר שזה יכול להיות שהוא פיספס מילימטר בגלל ההצמדות של העובר לדופן הרחם השאלות שלי: 1. יש מישהי שחוותה "סטיית תקן" של מ"מ לפה או לשם בתחילת ההריונות, זה קורה? כפי שציינתי, לרופא לא היתה סבלנות להסביר 2. עובר צמוד לדופן הרחם - זה בעייתי?

23/09/2013 | 18:07 | מאת: שיר

מאוד קשה לדייק במילימטר, גם לי זה קרה וב"ה הכל בדר, העיקר שיש דופק

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה