נמאס לי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

21/09/2013 | 09:59 | מאת: חני

שלום אני נשואה ויש לי ילד בין 4 עכשיו אני רוצה עוד ילד מנסה כבר 9 חודשיים ההריון הראשון ואחר כך היה לי עוד הריון אבל זה נפל טבעי באו ממש מהר בעיות ועכשיו שאני רוצה ממש זה לוקח את כול הקושי אכזבה לחץ מה אפשר לעשות ??????? אשמח לתגובה

22/09/2013 | 08:08 | מאת: קרן

תחושת ה"נמאס" מוכרת היטב. צריך ללמוד להתמודד איתה בדרך למטרה המיוחלת. ומברכת אותך בברכה המסורתית שלנו, שתשהי איתנו שהות קצרצרה, מהסיבות הנכונות כמובן. כדי שנוכל לעזור, בין אם בעצות מעשיות ובין אם בתמיכה רגשית, אני צריכה להבין קצת יותר את הסיפור שלך. את יכולה בבקשה לפרט: בת כמה את, כמה היריונות היו לך ומתי, כמה הפלות, כמה זמן אתם מנסים עכשיו, האם עשיתם איזשהם בירורים רפואיים? ובינתיים שיהיה חג שמח למרות הקושי הזה :-)

22/09/2013 | 16:51 | מאת: חני

כן אני בת 27 בנובמבר היה לי הפלה 1 טבעית ליפני שלוש וחצי שנים יש לי ילד בין ארבע בכור ואז היתה לי המלה אני מאוד מודעת לזה זה הכול לחץ כי שאני שבוע ליפני מחזור ממש מחשבון ולחץ ומנסה כבר 9 חודשים מינואר בשמנו ממש בקלות נכנס להריון פעמיים ולא מבינה למה ככה קשה לי ורע לי כי מה שמנים רוצים שכבר יד לי ילד והיצי בהריון בסהכ פעמיים !!! ואני מאוד רוצה עוד 1

22/09/2013 | 17:13 | מאת: קרן

1. מה קרה בשלוש וחצי השנים מאז ההפלה הטבעית עד עכשיו? השתמשתם באמצעי מניעה? 2. אתם ממש מנסים עכשיו תשעה חודשים (כלומר עוקבת סביב ימי הביוץ ומקפידים לקיים אז יחסים?), או רק לא מונעים הריון? יש לך מחזורים קבועים?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה