פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/09/2013 | 14:10 | מאת: עדן

יש לי פטריה בנרתיק ככה זה ניראה לפי התסמינים אדום מגרד נפוח יש מצב שזה אולי הריון ?? עשיתי בדיקת הריון אני שבוע ליפני המחזור הראה שלילי מה יכול להיות פה

20/09/2013 | 07:42 | מאת: קרן

עדן יקרה, לא ברור לי הקשר שאת חושבת עליו בין פטריה בנרתיק לתחילת היריון, וגם אי אפשר לדעת שמה שאת מתארת זאת פטרייה וכדאי לבדוק את זה. בכל מקרה, שבוע לפני איחור במחזורים סדירים, וודאי במחזור טיפול, אין שום דרך בעולם לדעת אם את בהיריון. זה סך הכל שבוע אחרי ההפריה אם היתה, בע"ה.אין ברירה אלא להתאזר בסבלנות, עם כל הקושי.... בהצלחה &&&&

20/09/2013 | 08:19 | מאת: עדן

תודה לך ובאמת אולי אני יחכה בסבלנות מה שען אתמול היה לי ממש שני כתמים חומים אבל גם אומרים שלימני מחזור זה ככה ויד לי עוד שבוע עד למחזור מה מעכשיו הסימנים אומרים לי על המחזור ?????

20/09/2013 | 08:45 | מאת: קרן

והאמת שפשוט אין לך ברירה אלא להמתין בסבלנות. כל הסימנים בעולם לא יגידו לך באמת אם את בהיריון או לא. מעצבן, אבל זאת האמת. את אחרי טיפול?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה