דופק! והמלצה לרופא?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/09/2013 | 09:11 | מאת: שלי

יש! יש! יש דופק! (וחזק) שבוע הבא בדיקה נוספת ואז מעקב למישהי יש המלצה לרופא פרטי טוב באזור בני ברק רמת גן?

16/09/2013 | 17:36 | מאת: קרן

מזל טוב על הדופק! איזה כיף זה!!! מדיניות האתר של דוקטורס היא לא לחוות דעות אישיות על רופאים, לטובה או לרעה, והאמת שאני גם לא מכירה כל כך רופאים מחוץ לתל אביב. יכולה להמליץ לך להיכנס לפורומים של תפוז (יש אחד ספציפי של היריון לאחר טיפולים, וגם של היריון רגיל אני מניחה), ולבקש שם המלצות. יש רשימות "שמורות" שבנות המליצו על רופאים.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה