התנצלות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/09/2013 | 14:41 | מאת: קרן

אז ברוח ימי הסליחות, אני מרגישה צורך להתנצל שלא הייתי כאן הרבה בזמן האחרון, ומבטיחה לנסות להשתפר. תקופה עמוסה עוברת עליי, רובה מסיבות טובות (אחותי ילדה בשבוע שעבר!), וחלקה מסיבות קצת פחות משמחות, של חרדות "קטנות" שקשורות להיריון (או לפחות אני מקווה שהן קטנות...) -- דימום לא צפוי, וכו'. מקווה שהכל ימשיך תקין, אבל זה לא פשוט לנסות להירגע ככה. מבטיחה לנסות :-)

16/09/2013 | 15:52 | מאת: שיר

קרן יקרה מאוד, בטוחה שהגעת לראש השנה עם הרבה זכויות על החסד חינם שאת מסייעת כאן, מאמינה שזכויות אלו יעמדו לך ובע"ה הכל יהיה בסדר. בהערכה רבה

16/09/2013 | 17:34 | מאת: קרן

ועכשיו אני מסמיקה כאן :-) וברצינות, אני רק מנסה להשיב טובה על כל העזרה שקיבלתי כאן בזמנו מנועה ומדורה, ומשאר בנות הפורום.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה