חשד להריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/09/2013 | 19:30 | מאת: שלי

גם לי יש כאבים בבטן התחתונה ואני לא רוצה להיתאכזב ובכלל אין לי כאבים רק מחזור או ביוץ תפסתי תהיות הכבאים יכולים להעיד להריון אולי סימן קטן אני שבוע וחצי ליפני מזור

13/09/2013 | 15:09 | מאת: נועה

אנחנו נוהגות לומר שאי אפשר להתייחס ל"סימנים", מיחושים או חוסר כאבים כמשהו שמעיד על המצאות או שלילה של הריון... רק בדיקת דם בתאריך המיועד תוכל להגיד אם אכן יש הריון או לא. בהצלחה גדולה, שנה טובה וחתימה נהדרת!

14/09/2013 | 22:17 | מאת: שלי

נכון אין ספק צודקת ברמת היכן ובעה מקווה לבשורות טובות גמר חתימה טובה

19/09/2013 | 07:49 | מאת: שלי

מועה יקרה עכשיו אחרי הכבאים שהיו לי ודברנו יש לי פוריה בנרתיק זה לקרת הסוף כבר עובד ועכשיו יש לי שני כתמים ברורים חומים מה יכול להיות יש מצב להריון

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה