שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/09/2013 | 15:09 | מאת: שלום בנות!

האם יתכן שרופא באחד הפורומים פשוט מוחק הודעה של מישהי? כתבתי הודעה עם מספר שאלות, אמנם קצת ארוכה אבל לא יותר משל הרבה אחרות.. לא ציינתי שמות, אבל תיארתי מצב שבו קיבלתי הורמונים כמעט חודש ולבסוף פספסו לי את הביוץ ולא עברתי טיפול. והיו לי מספר שאלות לגבי הביוץ.. האם הגיוני שהרופא פשוט מחק רק את ההודעה שלי? אני יודעת איפה כתבתי אותה בדיוק כי עקבתי כל יום בציפייה לתשובה. והיום כשסוף סוף ראיתי תשובות לשאלות שנכתבו לפניי ואחריי, את שלי לא ראיתי בכלל. נמחקה. יש למישהי אולי הסבר מדוע? נראה לי קצת מוזר פשוט למחוק הודעה שבה בחורה מביעה מצוקה מסויימת.. הרי לא בשביל זה קיים האתר הזה?

13/09/2013 | 15:12 | מאת: נועה

אם הזכרת שמו של רופא מסויים שלא היית מרוצה מהתנהלותו, יכול מאד להיות שההודעה נמחקה. מדיניות האתר של דוקטורס אינה מאפשרת העברת ביקורת על רופאים. נסי אולי להעלות את השאלה שוב מבלי להזכיר סוג של ביקורת? שנה טובה, גמר חתימה טובה!

16/09/2013 | 10:04 | מאת: מטופלת

האמת שלא הזכרתי אף שם של רופא או של כל אדם אחר, או שם של מקום.. רק הבעתי צער על שפספסו לי את הביוץ.. כנראה שישנם רופאים שממש לא בטוחים בעצמם אם הודעה כזו מרתיעה אותם עד כדי כך. כנראה שאפילו יש להם מה להסתיר.. אולי זה כן היה ביג דיל שפיספסו לי את הביוץ בסופו של דבר.. בכל מקרה תודה על התגובה שלך לפחות :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה