היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/09/2013 | 21:39 | מאת: מיטל

מה נשמע אצלי ככה ככה יש לנו דירה שאנחנו משכירים והדייר עושה בעיות שלחו לו זימון לבית משפט מטעם העורך דין של בעלי והוריי עזרו ונתנו 15 אלך שקל כי לנו אין סכומים כאלה ועכשיו אני רוצה לעבור מזיידמן לשי אליצור אבל הוא לקח 1300 שקל לא כולל 600 שקל לאסותא לא יודעת מה לעשות כמובן שגם בזה הוריי יעזרו אבל לא נעים לבקש מהם סכום כזה בגלל זה אני מתלבטת עם להתחיל טיפול אצלו או לבדוק רופא אחר בעלי דיי לוחץ בעניין ואני ממש לא יודעת מה לעשות

09/09/2013 | 08:08 | מאת: ענת

הי מיטל, באיזה קופת חולים את? אם את בקופת חולים מאוחדת אז יש את פרופ' פרידלר, אני מטופלת אצלו וכעת נמצאת בתחילת הריון שני בעקבות ivf. ממליצה עליו בחום!!! הוא עובד עם אסותא ואם יש ביטוח "שיא" של מאוחדת זה לא עולה כלום!!!

13/09/2013 | 15:19 | מאת: נועה

אם את רוצה לנסות את צוריאל, למה שלא תנסי להגיע אליו לא באופן פרטי אלא להרשם לטיפול באסותא רמת החי"ל? הוא אחד מצוות הרופאים המנהלים שם, ויש אפשרות לבחור אותו כרופא מטפל. נכון שהוא לא תמיד יהיה זה שילווה, אבל הוא יכול לבנות לך את הפרוטוקול וכך לא יעלה לך בעלות מטורפת. בהצלחה גדולה, שנה טובה, גמר חתימה טובה. שהשנה תגיעי סוף סוף ליעדך יקירה. מכל ליבי מאחלת לך!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה