שנה טובה לכל בנות הפורום :-)

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/09/2013 | 08:27 | מאת: קרן

בנות יקרות, לא אציין כאן שמות כי אני פוחדת מאוד לשכוח מישהי, למרות שכל אחת ואחת מכן בלב שלי כל הזמן, אבל בבוקרו של יום משמעותי זה אני רק רוצה לוודא שלא אשכח לאחל לכולן שנה טובה, מתוקה, ובעיקר פורייה. שנה עם כמה שפחות מחטים וכמה שיותר בטן מתעגלת, וצהלות ילדים בסופה! בכל זאת, יש לנו 12 חודשים עד לראש השנה הבאה והיריון לוקח רק 9 אז יאללה ;-) חישבתי אתמול שזה כבר ראש השנה השלישי או הרביעי שאני מציינת כאן בפורום, וזה מאוד ריגש אותי משום מה, שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה קרן

07/09/2013 | 15:24 | מאת: נועה

מצטרפת לברכות של קרן, וואו קרן, אם זה רה"ש השלישי או רביעי... אז וואי וואי אני מנסה לספור אחורה את שלי :-) לפעמים עומס החיים קורא לי לעצור, ואולי להעביר את השרביט אליך, אליכן, אבל כל פעם מחדש אני נזכרת כמה כח קיבלתי פה מכולן כשאני עברתי את המסע שלי לילדים, ואני לא מוכנה עדיין להגיד שלום... אז שבאמת תהיה שנה ברוכה, מלאה בצחקוקים של אושר, ושיתגשמו לכולנו כל חלומותינו! אמן. אוהבת את כולכן מאד מאד. נועה

08/09/2013 | 12:40 | מאת: נעה וקרן- אין עליכם!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה