היי נועה אני מקווה שאת זוכרת אותי.

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/08/2013 | 21:21 | מאת: אמונה

תזכורת קצרה.. FSH 19, לאחר הזרעה והפריה שלא צלחו נקלטתי להריון טבעי. שלושה חוד' לאחר הלידה נקלטתי שוב אבל נפל לי בשבוע 7. תוצאת FSH מחודש ינואר 7.7 היום הבן שלי בן שנה ושבעה חוד' ומאז ההפלה אני מנסה להקלט. האם כדאי להתחיל הזרעה אפילו שאין בעיה והיו 2 הריונות טבעיים? אני בת 34.

01/09/2013 | 22:56 | מאת: נועה

זוכרת בהחלט! שמחה מאד שיש לך ילד והכל הסתדר באופן טבעי בסוף! לגבי ה FSH, קצת נשמע לי מוזר. FSH 19 שירד מעצמו ל 7.7 זה משהו שעדיין לא שמעתי. הייתי חוזרת על הבדיקה ולו בשביל להבין מה קורה עם הביציות. אני חושבת שיש פה גם הרבה עניין של מזל, כי לרוב, ואני חוזרת לרוב, לא תמיד, יש מקרי קליטה להריון טבעיים גם עם FSH גבוה. אבל באופן כללי בד"כ צריך עזרה מטיפולים. לכן אני לא יכולה להגיד לך אם כדאי להתחיל הזרעות או לא בלי לדעת מה באמת קורה עם הפרופיל ההורמונלי שלך. שתהיה שנה נפלאה מלאת בשורות טובות טובות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה