דימום לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/08/2013 | 17:24 | מאת: אני

הי ,אשמח לשמוע מנסיונכן. לאחר 9 ימים מהחזרת עובר אחד החל דימום המלווה בכאבי גב. הדימום התגבר ונראה ומרגיש כמחזור. הרופא המליץ העלאה של תמיכה של קרינון(פעמים ביום) . עוד יומיים יש לי בדיקת בטא. האם המצב אבוד לאור הדימום / מחזור שהגיע , או שיש עוד איזשהו סיכוי? אני די מיואשת....

29/08/2013 | 17:48 | מאת: קרן

המצב לגמרי לא אבוד, והרופא לא היה מבקש ממך להגביר תמיכה אם כן, אבל כמובן שהיה מעודד יותר אם לא היה דימום. מחזיקה לך אצבעות &&&&

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה