עדכון משמח

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/08/2013 | 08:40 | מאת: קרן

עשינו אתמול בערב שקיפות. הכל מצוין בינתיים, טפו טפו ואני מתחילה להרשות לעצמי להתרגש. במידה.... בעלי נראה לי התרגש אתמול מאוד, אולי בעצם בפעם הראשונה בהיריון הזה. מאחלת לעצמי שימשיך תקין, ולכולן כאן שיגיע גם אליכן מהר מאוד, עוד החודש אם אפשר.

20/08/2013 | 19:31 | מאת: עדי

היי, קרן, חמסה חמסה, איזה יופי לראות כף יד קטנה עושה שלום מתוך מוניטור..... איזה יופי כשאת יכולה סוףסוף לנשום לרווחה באמת , אז נכון שעוד מוקדם להגיד "מזל טוב" עד שלא יסתיימו תשעה .... אבל בכ"ז "בשעה טובה" נראה לי שמותר לומר לך ..... נשיקות, עדי

20/08/2013 | 20:02 | מאת: קרן

כן, הוא/היא (עוד לא רואים) די השתולל שם, וזה היה באמת מרגש לראות. היה לי חיוך מטופש מרוח על הפנים כל הדרך הביתה מהרופא ;-)

21/08/2013 | 00:23 | מאת: לימור

21/08/2013 | 12:17 | מאת: מטופלשית

שיעבור קל ותקין ובעה בידיים מלאות! איזו התרגשות...

21/08/2013 | 23:02 | מאת: מישי

רק אושר, אושר ועוד מזה! 5555555 כולנו כאן מחזיקות אצבעות חזק חזק! קרץ לך הקטן מהבטן? :-))) :-)))

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה