בטא

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/08/2013 | 16:56 | מאת: אושה

בדיקת בטא ביום ה 11 לאחר ההחזרה הייתה 62 (זה היה ביום א' 11/8/2013 ) היום 15/8/2013 יום חמישי הבטא 179 , ואני צריכה לעשות בדיקה ביום ראשון. האם יש סיכוי להיריון ? חיכיתי לו הרבה זמן...

15/08/2013 | 17:47 | מאת: קרן

אנחנו כאן לא רופאות, ואין לי שום רצון להשלות אותך אבל סיכוי ודאי שיש. רופאים אוהבים לראות הכפלות גבוהות יותר, אבל בספרים (ומניסיון של רבות רבות בפורום הזה ובמקומות אחרים) כל הכפלה של מינימום 1.5 מדי יומיים היא תקנית, ואת עומדת בהכפלה הזאת. היה קל יותר לדעת אילו עשית בדיקה גם ביום שלישי והיינו יודעות אם העלייה היא איטית אבל עקבית, או שחס וחלילה היא התחילה והפסיקה. מחזיקה לך אצבעות שהכל תקין &&&&& (ואם חו"ח חו"ח לא, רק שתדעי שכל התחלה של היריון, גם כימי, נחשבת אות מבשר טובות לקליטה מהירה מיד אחר כך)

15/08/2013 | 19:23 | מאת: אושה

אנחנו בטיפולים כבר הרבה זמן , וזו פעם ראשונה עם בטא חיובית . מקווה שבראשון התוצאות יהיו טובות יותר. תודה על התשובה המרגיעה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה