היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/08/2013 | 08:55 | מאת: מיטל

מה נשמע אצלי הכל בסדר השאיבה היתה ביום שלישי שעבר עשתה אותה רופאה מחליפה של זיידמן שנקראת רונית מכטינגר מכיוון שזיידמן טס לארצות הברית נשאבו 9 בייציות שמונה הופרו ביום שישי היתה החזרה החזירו לי 2 עוברים יפים כרגע אני מקבלת 3 פעמים ביום פרוגינובה וחצי פרוגסטרון ריטארד אתמול בבוקר עשו לי בדיקת דם של פרוגסטרון ומכיוון שהרמה של הפרוגסטרון היתה נמוכה נתנו לי חצי זריקה של פרוגסטרון ריטארד ולמרות זאת אמול התחילו הפרשות ורודות שהפכו לאדומות וכמובן שאין למי לפנות מיטל

17/08/2013 | 21:59 | מאת: נועה

אויייייייייש!!!!!!! מה קורה עכשיו?? סורי שלא יכולתי להיות פה... כולי תקווה שמשהו הסתדר. עדכני אותנו? שבוע טוב, מחזיקה לך אצבעות &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה