נותנת לדמעות לשטוף ..

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/08/2013 | 22:44 | מאת: מיקה

היום הגיע יום הבדיקה, היתה לי הרגשה שזה לא יצליח או שפחדתי מאכזבה בחמש בבוקר בדיקת שתן שלילית,בכל זאת עשייתי בדיקת דם וגם היא שלילית. דווקא היה יחסית מעודד 6 ביציות מתוכן 3 הפריות של 4 תאים אמנם אך ללא שברים בכלל . אחרי שנה וחצי של ניסיונות ו"חגיגות" יומולדת 44,מצאתי את עצמי משוטטת בפורומים של תרומת ביציות..החלטה קשה.לא בא לי.התחלתי להריץ בראש את סוגיית הסודות והשקרים בתהליך הזה . היום כשאני נסערת זו אולי לא השעה הכי טובה לקבל החלטות. בעלי המקסים אמר שיתמוך בכל מה שאחליט.רק אני בוכה הוא תמיד החזק אבל בטח עצוב מאוד מבפנים.. לא נורא מחר יהיה יום חדש. לילה טוב

06/08/2013 | 22:58 | מאת: מישי

מתוקה שלי ליבי יוצא אלייך לא בטוחה אם עקבת... גם אני המשכתי הלאה :( וכבר בשלבים של התהליך... מאוד מזדהה עם מה שכתבת :( לגבי הבעל עברתי תהליך קשה מאוד. זו שעה קשה מאוד בשבילך ואני שולחת לך חיבוק חם, והלצלחה בכל החלטה. מישי

07/08/2013 | 07:35 | מאת: מיקה

היי מישי, בודאי שקראתי ואני מאחלת לך המון הצלחה בדרך. תודה על המילים החמות.הנה הגיע בוקר חדש,טוב שיש עבודה לברוח אליה.. בעלי עדיין רוצה שנמשיך בטיפולי IVF רגילים שתמיד מייצרים עוברים אבל אני חוששת שאני מכלה את כוחותי לשווא.הטיפול האחרון שכלל דקא כמעט הרג אותי. הייתי מתעוררת כל לילה בשלוש ובוכה בטירוף עד הבוקר. רק כשהחלפתי תרופה יכולתי לחזור לשפיות.. מה שמטריף אותי זה שלמרות הסטטיסטיקות העגומות בגילי המופלג מסביבי יש הרבה סיפורי הצלחה של הריונות בגילאים מתקדמים כולל ספונטניים! טוב ניתן עוד כמה ימי התאוששות ונחליט מה הלאה. אתמול גם מצאתי את עצמי משוטטת בפורומים של אנשים בשבחרו לא להביא ילדים ופשוט לחיות בזוג. לבעלי יש ילד מנישואין קודמים אז הלחץ הוא טי טיפה פחות חזק.. הפורום הזה מדהים התמיכה החוכמה טוב הלב של הבנות כאן. שיהיו לכולנו בשורות טובות !אמן

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה