מטפסת על הקירות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/08/2013 | 11:03 | מאת: קאלי

היי בנות יקרות, שבוע ויומיים אחרי החזרה של עובר אחד יפה שום כאבים בחזה או עייפות , רק כאבי מחזור שהתחילו מאתמול , בדיקה ביתית שלילית(יותר נכון כמה שליליות) , בדיקת דם ביום שישי. חוץ מזה הרגשת דכדוך שמגיע לפני מחזור. עכשיו בכנות יש סיכוי ???

06/08/2013 | 13:38 | מאת: קרן

בהחלט יש סיכוי. התחושה היחידה שהיתה לי בשלב הזה בכל ההיריונות שלי היתה של כאבי מחזור. אז באמת שאי אפשר לדעת. שיהיה בהצלחה!

06/08/2013 | 14:07 | מאת: קאלי

תודה! אני באמת מקווה שזה סימני הריון ולא מחזור.. יש לי תקיעות על איזה סימן ישן - לפני מספר שנים נכנסתי להריון בטעות (כמה הייתי משלמת לקבל את הטעות הזו עכשיו...) ועברתי הפלה יזומה , כמובן ברגע שלא מצפים לא מרגישים שום סימן מיוחד ואני באמת לא זוכרת שהרגשתי משהו פרט לזה שלפני ההפלה יצא לו איזה וריד בבטן התחתונה בצד ימין , ממש בולט , וכל השנה וחצי של הנסיונות אני מחכה לוריד המזורגג הזה שלא יוצא ...:-( טוב .. אין ברירה רק להמתין לשישי..

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה